• Stichting Theater de Maaspoort
 • 006021670
 • Jaarverslag 2021-a9832859
  Jaarverslag 2021-a9832859
 • 2020-2024 Beleidsplan RAAK-dde1f575
  2020-2024 Beleidsplan RAAK-dde1f575
 • Postbus 333
  5900 AH VENLO

 • 077-3207222
 • http://www.maaspoort.nl
 • info@maaspoort.nl
 • Samen mensen inspireren, prikkelen en vermaken.

  Wij geloven dat magische momenten iemands leven verrijken. Momenten waarin mensen samen mooie herinneringen maken, die telkens kunnen worden herbeleefd, en zo kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit.

  We verwelkomen onze gasten in warmte en sfeer, zoals in ons eigen huis. Verbinden publiek, artiesten en vele andere mensen. Tonen lef, creativiteit en echtheid. Wij voelen en gedragen ons als één grote familie.

  In en rond het mooiste theater van Nederland leveren wij belevingen van hoge kwaliteit, en verrassen en verzorgen we onze gasten. De Maaspoort staat voor samen mensen inspireren, prikkelen en vermaken.

 • Het draait allemaal om de ontmoeting tussen publiek en artiest.

  Voorstellingen, concerten en activiteiten voor iedereen, ongeacht levensstijl, leeftijd of portemonnee. Een programma en een ambiance waar je u tegen zegt. Uitmuntende horeca. Een organisatie die altijd nadenkt over hoe het beter of anders kan. Die buiten de lijntjes durft te kleuren. Die nauw samenwerkt met haar strategische partners. Dat zijn wij. We zijn een gastvrij huis voor artiesten, musici, makers en bovenal ons publiek. We weten ons met hoogwaardige en relevante podiumkunsten, evenementen en horecafaciliteiten
  te verbinden aan bewoners, artiesten, musici, organisaties en bedrijven. We zijn ervan overtuigd dat in de live-ontmoeting alle schoonheid, inspiratie en verdieping samenkomt.

  Onze kernwaarden: gastvrij, ondernemend met lef, creatief en samenwerken
  We zijn gastvrij richting gasten, artiesten, collega's en stakeholders. We streven daarin altijd naar een 9+ beleving voor iedereen. We bieden kwaliteit in alles wat we doen. We zien kansen en staan op een ondernemende manier open voor vernieuwing, verandering en samenwerking. Niet is te gek. We zoeken op een creatieve manier naar mogelijkheden. We denken en doen in mogelijkheden en
  zijn daarin altijd op zoek naar verbinding. Deze vier kernwaarden gastvrij, ondernemend met lef, creatief en samenwerken zitten in ons DNA, worden onbetwistbaar gedeeld door de mensen met wie we werken. Onze gasten herkennen en waarderen dit, blijkt
  uit ons dagelijkse tevredenheidsonderzoek. We blijven ons continu verbeteren, elke dag weer.

  Hoe we onszelf zien in 2024.

  De Maaspoort is nooit af, net als Venlo nooit af zal zijn. Over vijf jaar zijn we nog steeds een van de belangrijkste creatieve en culturele knooppunten van de stad en vormen we voor iedereen de vanzelfsprekende plek voor een voorstelling, concert of bijeen­ komst. We streven naar hoge kwaliteit van de activiteiten, onze horeca en dienstverlening. Dat weten we meer dan voorheen te combineren met toegankelijkheid. Onze podia worden bezocht door álle Venlonaren en door mensen ver daarbuiten en er wordt samengewerkt met Venlonaren uit de diverse sociale lagen in deze stad. Door culturele initiatiefnemers en -organisaties en het bedrijfsleven worden we gewaardeerd en gezien als betrouwbare samenwerkingspartner. We dragen bij aan de verblijfskwaliteit van de stedelijke ruimte in en om ons gebouw en zijn daarmee een van­ zelfsprekende gesprekspartner voor de inhoudelijke en stedelijke ontwikkeling van Venlo. Samen met de collega-theaters in Heerlen en Maastricht zijn we binnen Limburg doorslaggevend in het brengen van grootschalige (inter)nationale programma's. Binnen het land worden we gezien als een logische speelplek voor het rijks gesubsidieerd aanbod. Het artistieke profiel van De Maaspoort is mede daardoor in 2024 nog sterker en herkenbaarder.

 • De Raad van Toezicht bestaat uit:
  * De heer Léon Faassen (voorzitter)
  * De heer Peter Lommen (secretaris/penningmeester)
  * De heer Stijn Engelen
  * De heer Mat Vestjens
  * Mevrouw Cornelia Haffmans

 • Ontvangen geen vergoeding of vacatiegeld.
 • Conform CAO Nederlandse Podia

 • CAO Nederlandse Podia