De Maaspoort Theater & Events

• Postbus 333 5900 AH VENLO

• 077-3207222

• info@maaspoort.nl

• Zie beleidsplan "De Maaspoort RAAK toekomstvisie 2018-2022.

• De Maaspoort werkt conform de code “Cultural Governance”. Deze code geeft richtlijnen voor goed, verantwoord en transparant bestuur van en door culturele instellingen en richtlijnen voor toezicht daarop. De code heeft betrekking op de Nederlandse gesubsidieerde culturele instellingen (ww.culturalgovernance.nl). De directeur is tevens bestuurder en diens bevoegdheden zijn vastgelegd in een directiestatuut. Er wordt toezicht gehouden op directeur/bestuurder door de Raad van Toezicht. Deze bestaat uit Fons Tans (voorzitter), Jort Tosserams (secretaris/penningmeester), Cornelia Haffmans, Mat Vestjens en Stijn Engelen.

• Conform CAO Nederlandse Podia

• CAO Nederlandse Podia