Theater de Speeldoos Baarn – Centrum voor Kunst en Cultuur

• Rembrandtlaan 35 3741 TA Baarn

• 035-5420847

• info@speeldoosbaarn.nl

• Stichting De Speeldoos wil het ‘culturele hart’ van de Baarnse samenleving zijn en heeft als doelstelling het beheer en de exploitatie van het sociaal cultureel centrum en van Theater de Speeldoos Baarn. Stichting de Speeldoos wil dit doel bereiken door een gevarieerd programma van onder meer theater, cabaret, muziek, film, live stream opera’s en toneel, uitgevoerd door professionals en amateurs te bieden. De ruimtes in het centrum stellen we ter beschikking aan (lokale) culturele verenigingen en kunstenaars, door ze aan te bieden voor de verhuur met een cultureel thema en door hen te faciliteren in aanvullende diensten.

• • Het aanbieden van een gevarieerd professioneel podiumkunsten voor zowel de theaterzaal als de kleine zaal • Het aanbieden van een gevarieerd filmprogramma • Het faciliteren van ruimtes aan diverse culturele organisaties • Het initiëren en ondersteunen van diverse culturele activiteiten • Samenwerking met Baarnse organisaties zoals cultuur- en welzijnsorganisaties en de lokale middenstand.

• Roel Burgman (voorzitter a.i.) Hans Scheerder (penningmeester) Ingrid Brouwer (secretaris)

• Beloning volgens de 'Richtlijnen bezoldiging directeuren private theaters en concertgebouwen', opgesteld door de Werkgeversvereniging Nederlandse Podia in september 2011.

• CAO Nederlandse Podia