BAK, basis voor actuele kunst

baklogo big file
  • Stichting BAK, basis voor actuele kunst

BAK_jaarrekening 2016
    BAK activiteitenplan 2017-2020
  • Postbus 19288 3501 DG Utrecht NL

• 030 - 231 61 25

• info@bakonline.org

• BAK, basis voor actuele kunst ondersteunt de hedendaagse kunst. Het is een plek waar beeldende kunst ontstaat, een platform voor het creëren, presenteren en analyseren van belangrijke kunstprojecten. BAK initieert samenwerking met kunstenaars en deskundigen uit andere disciplines met als doel de kansen en kracht van de hedendaagse kunst te onderzoeken. BAK stimuleert het experiment, het onderzoek naar de hedendaagse cultuur, de kunsteducatie en de zoektocht naar nieuw publiek, met als doel de kunst van nu en haar ontwikkeling in de nabije toekomst, toegankelijk te maken.

• Zie pagina 3 van het beleidsplan 2013-2016; De visie van BAK in de praktijk: focus op inhoud en samenwerking met een integrale aanpak

• Dagelijks bestuur: Maria Hlavajova Arjan van Meeuwen Raad van Toezicht: Alex de Vries Maria Tuerlings Kitty Zijlmans Hans van Straten

• hebben een ander beloningsbeleid. Zie uitleg hieronder.

• Het dagelijks bestuur, bestaande uit Maria Hlavajova (artistiek directeur)en Arjan van Meeuwen (zakelijk directeur) ontvangen een salaris als medewerker (directielid) van Stichting BAK. De leden van de Raad van Toezicht ontvangen geen vergoeding/beloning voor hun werkzaamheden.

• volgt

• een andere of geen cao. Zie uitleg hieronder.

• volgt