DE KOM, stadstheater en kunstencentrum

• Postbus 525 3430 AM Nieuwegein

• 030-605 5797

• welkom@dekom.nl

• De Stichting heeft ten doel de bevordering van de actieve en passieve cultuurparticipatie van de Nieuwegeinse bevolking, één en ander in de ruimste zin van het woord.

• zie beleidsplan

• Bestuurder: Ariane Kop Raad van Toezicht: van der Veen, Eeke - voorzitter Boender-Feenstra, Alida M. - secretaris Wijnen, Harmen J. - penningmeester de Boer, Marjolein M. Höppener, Armand P.J. Lintmeijer, Frederik C. W. C.

• Voor de bezoldiging van de directeur, c.q. de directeur/bestuurder wordt gebruik gemaakt van ‘Richtlijnen bezoldiging directeuren private theaters en concertgebouwen september 2011’ van de Werkgeversvereniging Nederlandse Podia.

• CAO Kunsteducatie